Ga naar inhoud
Menu

Sportdag

1e en 2e klassen

Als 's morgens het zonnetje al vroeg schijnt, druppelen de eerste en tweede klas leerlingen binnen op de sportvelden van A66 te Rotterdam. Een sportieve ochtend met verschillende leuke onderdelen staat op het programma. Er wordt per klas van de beide leerjaren gestreden om de wisselbeker.

Al snel zijn de velden gevuld met fanatieke leerlingen die elkaar proberen te verslaan op de stormbaan, tref pijl-en-boog, bubbelvoetbal, frisbee en slagbal.

Tijdens de pauze wordt door school, in samenwerking met Catermaat, een heerlijke (vervroegde) lunch aangeboden. Iedere leerling ontving een tasje met een vers broodje, een gezonde wrap, een blikje fris, een flesje water en wat lekkers. Gelukkig was er voldoende schaduw om verkoeling te zoeken en werd bij veel leerlingen het flesje water anders benut dan het op te drinken!

Na deze goed verzorgde lunch startte de tweede ronde en kon de overwinningsstrijd weer opgepakt worden.

Voordat het zonnetje op haar volle kracht was, zijn de kampioenen van deze sportdag bekend gemaakt. Van de eerste klassen is klas 1a kampioen geworden. Van de tweede klassen is klas 2g kampioen geworden! De beide winnende klassen kregen naast de wisselbeker ook een heerlijke versgebakken slagroomtaart. Gefeliciteerd allemaal.

De organisatoren, mentoren en alle andere betrokkenen kijken terug op een zeer geslaagde sportdag.

Sportdag 2023